Om wat meer bekendheid te geven aan het leven van mij als transgender plaats ik de Blog die ik op de website heb staan over mijn geboorteafwijking het Syndroom van Klinefelter ook op deze site. Hoe tolerant bent U als lezer t.a.v. van transgenders? Een Transitie dus de overgang van Man naar Vrouw duurt 3 jaar. Na die 3 jaar kun je je laten opereren, dus de penis laten verwijderen en een vagina laten maken, borsten vergroten enz. Niet iedereen doet dat. Of ik het ga doen, hangt van mijn gezondheid af.
De regels om in Transitie te mogen gaan zijn streng. Je mag niet roken, geen alcohol nuttigen en geen drugs gebruiken.
Tijdens een transitie kun je je baardharen laten verwijderen, dat doe ik, een zeer pijnlijke bezigheid die niet verdoofd wordt. Dat verwijderen van de haren duurt zeker 3 jaar.
In die 3 jaar moet je als vroiuw gaan leven. Kleden als vrouw, opmaken enz. Maar dat is geen moeite voor me, ik geniet er zelfs van. Ja het is wel kostbaar, want mijn hele garderobe moet ik vernieuwen.
Gelukkig is er een winkel op de Heerlerbaan bij het winkelcentrum van Renata een vriendin van me, Renata's Festo, buiten het herstellen van kleren verkoopt ze ook tweedehands vrouwenkleding. Daar kon ik dan ook zonder dat je je hoeft te schamen even kijken wat je maten zijn. En wat mooie kleren uitzoeken en passen ze niet, dan kunnen ze altijd passend gemaakt worden.

Allergie test.

Permalink
Een allergie test gaat tegenwoordig met bloed prikken. De strip op de arm is voorbij. Gisteren was ik gaan bloed prikken. In afwachting daarvan leef ik op groente linzen en zilvervliesrijst. Omdat mijn stoelgang zo slecht is was ik gaan kijken waarden aan kan liggen. Te weinig eten is een van de oorzaken. Nu ben ik een gaan uitrekenen hoeveel calorieën ik dan wel niet eet. Dat zijn er rond de 1200 op 1 dag. Dat is weinig. Gisteren had ik een verbruik van een 2500 volgens mijn iphone. 10 km gefietst en 5 km gelopen. Het fietsen is weliswaar met een e-bike, maar je komt te bewegen en bij mijn ligfiets rijdt hij niet uit zichzelf als je rustig ronddraait, hij ondersteunt alleen maar. 
Voel ik me nu slapjes? Totaal niet. Ik heb meer power dan ooit. Van brood werd ik moe. Ik slaap ook de hele nacht door, in tegenstelling met de tijd dat ik brood at, dan moest ik 3 maal in de nacht eruit om te plassen. Gisteren morgen om 6.00 uur at ik een bakje rijst met rode linzen en een bakje groenten. Daar heb ik, zonder honger gevoel, tot 16:00 uur op geteerd, maar wel 4 km gelopen en 10 km mee gefietst. Normaal val ik doodmoe op de bank als ik 10 km fiets. Totaal geen last van moeheid. Op dit dieet val ik beslist af, dat kan niet anders. 
Als ik Coeliakie zou hebben, dan wordt niet het probleem, dat je overal rekening mee moet houden wat je eet, maar het probleem wordt, hoe krijg ik voldoende calorieën binnen, want eens houdt het op. Ik heb nu nog voldoende aan vet op mijn ribben, maar binnen 2 -3 maanden is dat weg met dit dieet en dan. Ook al zou ik geen Coeliakie hebben, brood kan ik nooit meer eten, want daar krijg ik die hartritmestoornissen van. Suiker gaat ook niet. Dat laatste is niet erg, want ik proef nu meer. Geen steenvruchten. Geen aardbeien. Van aardappelen krijg ik zuurbranden, merkte ik, ik had meteen zak meegenomen. Ik denk dat ik er gebakken aardappeltjes van maak. Dat kan calorieën loos. Je moet ze dan eerst koken. Een dag laten staan en dan bakken. Dan verandert het zetmeel in iets wat niet dik maakt. Van vet wordt je sowieso niet dik.  Maar eerst de allergietest afwachten. Tot die tijd leef ik op linzen rijst en groenten. Helemaal veganistisch.  
Comments