Oproep

Ik zie een foto van mijn moeder lenie hanssen 
Zij is inmiddels overleden aan de gevolgen van baarmoederhalskanker op 65 jarige leeftyd 
*31-03-1953
+29-06-2018

Wellicht kunt u dit ergens kenbaar maken aan oud klasgenoten evt een oproep plaatsen of iemand nog fotos van haar heeft uit die tyd?
Wellicht heeft u nog oude klassenfotos van haar..
Zou deze graag ontvangen


Mvg frenske hanssen
Haar zoon
0640103721

IMG-20180703-WA0008

Foto's Han van de Bolt

Zo de foto’s van Han van de Bolt staan er op. Ik heb even een week rust moeten nemen, wegens mijn hartritmestoornissen. De laatste series waren van de Verkenners St. Hubertus.
467 foto’s heb ik moeten bewerken, want je moet ook alles kunnen zien op een foto en ze moeten geschikt zijn voor internet. Bovendien moet ik ze nog voorzien van een watermerk, want ze stelen als de raven.nu is dat niet zo erg, als je maar aan bronvermelding doet.

Geen kans bij Stichting-Kans

Op Spekholzerheide is een Winkel die zouden meubels ophalen om ze dan aan arme mensen te verkopen.. Ik had er van gehoord omdat ze een huis hadden leeggehaald van een vriend van me die vorig jaar overleden was. Ze deden zich daarvoor alsof ze, de arme mensen waarvoor het bedoeld was, geen nagel hadden om de kont te krabben.Nu heb ik 2 banken, Waarvan 1 een Artifort C691/3, die Artifort is werkelijk totaal niks aan, nieuwprijs 2000 euro, de andere een grote vier zits, geen design maar heeft 10 jaar geleden 2500 euro gekost Ik bedoel maar. ik heb 10 jaar op de EK Meubelbeurs gewerkt en ik weet dat deze banken top in orde zijn. We hadden vandaag om 16:00 uur afgesproken. Op tijd komen zit er niet in het was 16:30 toen ze kwamen aanzetten. Ze namen de banken niet mee. Er zat verf op de leren bank. Het is geen verf maar latex en het zijn maar puntjes zo te verwijderen, ik veegde ze zo weg, het poetsmiddel zit er bij, dat had ik nog. Voor de Artifort gingen ze bellen. . Dan houdt het op, als je niet ziet dat dit een Artifort is heb je nergens verstand van en ik denk maar als je de Artifort wel mee zou nemen, dan moet je de ander ook meenemen. Ik heb ze dan maar vriendelijk verzocht te vertrekken en hun beloofd dat ik het op mijn website zal zetten dat ze geen kringloopwinkel zijn en dat ze alleen nieuwe spullen meenemen. Dus voor een ieder die dit leest, Stichting Kans biedt geen kans aan arme mensen. Beslist niet. Een kringloopwinkel zijn ze ook niet. Wat zijn ze dan wel. Is de vraag. Waarom hebben ze dan een winkelpand in Spekholzerheide als ze niks verkopen. Ik denk dat ze gewoon te lui zijn, want die 4 zit bank is een beetje zwaar, alhoewel als de kussens er uit zijn niet, maar die driezitsbank Artifort is inderdaad zwaar. Volgens hun nam RD4 ze ook niet mee, zou kunnen kloppen, want die zijn nog luier. Dan gaan ze gewoon naar de schroot. Het is jammer, helaas bestaat de EK Meubelbeurs niet meer. Wij waren er echt voor de arme mensen, we hebben menige woning gratis ingericht. Deze mensen zijn gewoon te lui om te werken, te lui om verslagjes die je met het vergrootglas moet zoeken weg te halen en te lui om meubels op te halen. Die niet nieuw meer zijn. Deze mensen willen geen mensen helpen. Ik denk ook niet dat de spullen en het geld wat het oplevert bij de armen terecht komt.

Artifort-C691