Om wat meer bekendheid te geven aan het leven van mij als transgender plaats ik de Blog die ik op de website heb staan over mijn geboorteafwijking het Syndroom van Klinefelter ook op deze site. Hoe tolerant bent U als lezer t.a.v. van transgenders? Een Transitie dus de overgang van Man naar Vrouw duurt 3 jaar. Na die 3 jaar kun je je laten opereren, dus de penis laten verwijderen en een vagina laten maken, borsten vergroten enz. Niet iedereen doet dat. Of ik het ga doen, hangt van mijn gezondheid af.
De regels om in Transitie te mogen gaan zijn streng. Je mag niet roken, geen alcohol nuttigen en geen drugs gebruiken.
Tijdens een transitie kun je je baardharen laten verwijderen, dat doe ik, een zeer pijnlijke bezigheid die niet verdoofd wordt. Dat verwijderen van de haren duurt zeker 3 jaar.
In die 3 jaar moet je als vroiuw gaan leven. Kleden als vrouw, opmaken enz. Maar dat is geen moeite voor me, ik geniet er zelfs van. Ja het is wel kostbaar, want mijn hele garderobe moet ik vernieuwen.
Gelukkig is er een winkel op de Heerlerbaan bij het winkelcentrum van Renata een vriendin van me, Renata's Festo, buiten het herstellen van kleren verkoopt ze ook tweedehands vrouwenkleding. Daar kon ik dan ook zonder dat je je hoeft te schamen even kijken wat je maten zijn. En wat mooie kleren uitzoeken en passen ze niet, dan kunnen ze altijd passend gemaakt worden.

Geen brood geen kaas II

Permalink
Gisteren maar eens naar de winkel gegaan en me wat meer groente gehaald met vezels er in. Prei, knoflook, uien, vinken, selderij de steel en de bladeren, zorgen voor een betere stoelgang, het nadeel, ik krijg er steevast pijn in een aanhecht spier van in mijn knie. Maar altijd een laxeermiddel gebruiken is niet goed. Ik heb het geweten vannacht de winderigheid was enorm. Ben benieuwd of de stoelgang nu beter wordt. 
Mijn ontbijt bestaat uit linzen en rijst. Dat geeft energie. Ik had een diëtist gecontacteerd die ik begin dit jaar gehad heb, maar die gaat weg bij het bedrijf, waar hij werkt. Heb ik dus niks aan. Ga dan toch maar eerst naar Irene Lelieveld. Is misschien ook beter voor de veganist die ik nu ben. Moet we een gaan uitzoeken, waar ik ook noten kan krijgen, waar geen suiker bij toegevoegd id. Bij de Lidl doen ze suiker toevoegen aan hun verpakte noten. Dat is schandalig. De suiker is totaal overbodig en is puur bedoeld om ook dat tweede zakje leeg  te eten. We moeten met z’n alle minder suiker gaan eten, daar is maar 1 oplossing voor. Elk product waar suiker in zit in prijs ver vierdubbelen, door een belasting maatregel. Dan is het zo afgelopen met die onzin en verdient de staat er ook wat aan, daar kunnen ze alle diabetespatienten van betalen, die door het toedoen van suiker ontstaan zijn, maar ook hartaandoeningen, ontstaan door suiker. Maar ook door brood. Dat van het brood wordt hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt, door alle genetische manipulaties die men met granen gedaan heeft. Het meel van vandaag is niet meer het meel van vroeger. En waar halen ze het vandaan.  Als je gaat zoeken op internet over hartritmestoornissen en brood, dan kom je al snel uit dat brood helemaal niet goed is.. ik moet ook zeggen dat nu een paar problemen zijn opgelost. Mijn nagels breken niet meer af. Daar had ik de laatste tijd last van, ik heb geen zuurbranden meer.  Ik heb minder pijn aan mijn tanden. Ik onderhoud mijn tanden goed. Ik heb een waterpik om alles tussen de tanden te verwijderen met een waterstraal, werkt goed. 
Nadeel is zoals gezegd mijn stoelgang. 
Comments