Om wat meer bekendheid te geven aan het leven van mij als transgender plaats ik de Blog die ik op de website heb staan over mijn geboorteafwijking het Syndroom van Klinefelter ook op deze site. Hoe tolerant bent U als lezer t.a.v. van transgenders? Een Transitie dus de overgang van Man naar Vrouw duurt 3 jaar. Na die 3 jaar kun je je laten opereren, dus de penis laten verwijderen en een vagina laten maken, borsten vergroten enz. Niet iedereen doet dat. Of ik het ga doen, hangt van mijn gezondheid af.
De regels om in Transitie te mogen gaan zijn streng. Je mag niet roken, geen alcohol nuttigen en geen drugs gebruiken.
Tijdens een transitie kun je je baardharen laten verwijderen, dat doe ik, een zeer pijnlijke bezigheid die niet verdoofd wordt. Dat verwijderen van de haren duurt zeker 3 jaar.
In die 3 jaar moet je als vroiuw gaan leven. Kleden als vrouw, opmaken enz. Maar dat is geen moeite voor me, ik geniet er zelfs van. Ja het is wel kostbaar, want mijn hele garderobe moet ik vernieuwen.
Gelukkig is er een winkel op de Heerlerbaan bij het winkelcentrum van Renata een vriendin van me, Renata's Festo, buiten het herstellen van kleren verkoopt ze ook tweedehands vrouwenkleding. Daar kon ik dan ook zonder dat je je hoeft te schamen even kijken wat je maten zijn. En wat mooie kleren uitzoeken en passen ze niet, dan kunnen ze altijd passend gemaakt worden.

Corona 3

Permalink
Mensen moeten zo weinig mogelijk sociale contacten hebben. Niemand meer op bezoek. Mensen gaan vereenzamen. We moeten met z’n allen in quarantaine. Nou ik ben al sinds ik in transitie ben in quarantaine, niemand meer over de vloer, door iedereen in de steek gelaten, mensen gaan nu ervaren hoe dat is. Velen krijgen nu een koekje van eigen deeg. Gaan voelen wat het is, geen bezoek meer te krijgen. Gaan merken dat mensen aan de andere kant van de straat gaan lopen, je uit de weg gaan. Voor mij vaderlanders alleen dat ik een paarvafspraken in het ziekenhuis heb moeten afzeggen, dat zijn mijn sociale uitjes, omdat niemand meer met me omgaat. 
Zouden mensen nu tot inkeer komen, nu ze zelf merken hoe dat is. Ik denk het niet. 

Wat ook een bijkomstigheid is, nu er geen luchtverkeer meer is. Ik kan weer met open raam slapen. Het milieu vaart er natuurlijk ook wel bij. Ze hebben jaren liggen te lullen om de co2 omlaag te krijgen en het lukte maar niet en nu, gaat het in een keer wel, dank zij de slecht hygiëne van China.  Er vliegt bijna niks meer, tenminste geen passagiers. Ja natuurlijk wel goederen, want de mens moet wel te eten krijgen. Er zal nog wel een tijd aan breken dat de buitenlandse producten niet meer kunnen. Op de boeren wordt dan een beroep gedaan om voor volk en vaderland te gaan produceren. Ze zijn zo wel van de straat af. Lelystad wordt definitief niet geopend. Menig vliegveld krijgt uitstel van betaling, zoals Aachen AirPort. 

Comments