Nieuws

Geen tijd voor een gesprek.

Permalink

Nu had ik iemand gevraagd om te bemiddelen in mijn hulp bij de huishouding. Zij stelde voor om een gesprek bij mij thuis te doen. Daar stond ik voor open. Petra Hoofs van Ambulante Thuiszorg had geen tijd die moest in de laatste week van mei op vakantie. Op zijn vroegst had ze pas 27 juni tijd. Tja die 5000 euro die ze van mijn hulp bij het huishouden gekregen hebben, moeten wel worden opgemaakt, met een lekkere vakantie van 4 weken. Daar werken de hulpen zich uit de naad voor om die trut lekker op vakantie te laten gaan. Dan kwam ze me wijsmaken dat Ambulante thuiszorg maar een kleine organisatie was. Nou als je een kleine organisatie bent dan moet je daar keihard voor werken om ze groter te maken en dan kun je niet 4 weken op vakantie gaan. Als ze dat daar wel kunnen, dan is het geen kleine organisatie. 


En dat ze niet een twee drie een hulp voor mij kunnen regelen. De WMO stelde voor of Meander of PGB ik heb het eerste gekozen. Maar ik heb er een hard hoofd in. Dus op naar het tweede jaar geen Hulp bij de Huishouding. Ik had ook nog 3 uur gekregen, maar omdat ik al bijna 1 jaar geen hulp heb gehad moeten ze me die uren vergoeden of extra geven heb ik hun laten weten. Dus 3 jaar lang 4 uur. 

Dat wilde men tijdelijk doen. 3 jaar is ook tijdelijk. 

Dus het is by by Ambulante Thuis zorg. Voor iedereen die dit leest, heb je hulp bij het huishouden kies nooit voor Ambulante Thuiszorg. Het zijn bedriegers, over de rug van mensen die hulp nodig hebben. Maar goed, dat wisten we al van de familie van Loo. 

Comments

Webdesign Viviƫnne Crutzen