Nieuws

Gesprek

Permalink

 Ik kreeg deze week een telefoontje van de WMO in Heerlen, voor een afspraak met hun en Ambulante Thuiszorg, waarom ik nog steeds geen hulp in de huishouding heb. 

Ambulante thuiszorg, dacht slim te zijn, door hun gratis geld te legaliseren toon een contract met mij te maken, dat ingaat op 24-juli 2023 en mij te beloven dat ik 18 maart een hulp kreeg. Die hulp is nooit gekomen, dat is de oplichterij van Ambulante Thuiszorg, maar ik heb nu een contract en als het niet wordt uitgevoerd, plegen ze contract breuk en dat is gewoon strafbaar. 

Ik dacht eerst dat het kwam, omdat ik een klacht ingediend had bij Quasier dat is het onafhankelijk klachtenbureau van Ambulante Thuiszorg. 

Toen de medewerkster van Quasier mij opbelde, vroeg deze zich af of Ambulante Thuiszorg wel een klant van hun was, want ze kon de link niet vinden. 

Over de website van Ambulante thuiszorg heb ik ook een klacht ingediend bij Quasier. De website is in strijd met de wetgeving. Hoe een bedrijf een website moet maken daar is wetgeving voor. Hou je je er niet aan en dat doet Ambulante Thuiszorg niet, dan kun je een boete krijgen die kan oplopen tot 4% van hun omzet. 

Het gesprek op de gemeente zal wel een bla bla gesprek worden. Maar dat interesseert me niet. Ze hebben een afspraak met mij gemaakt en die moeten ze gewoon uitvoeren. Anders stap ik naar de voorzieningen rechter. 

Comments

Webdesign Viviƫnne Crutzen