Om wat meer bekendheid te geven aan het leven van mij als transgender plaats ik de Blog die ik op de website heb staan over mijn geboorteafwijking het Syndroom van Klinefelter ook op deze site. Hoe tolerant bent U als lezer t.a.v. van transgenders? Een Transitie dus de overgang van Man naar Vrouw duurt 3 jaar. Na die 3 jaar kun je je laten opereren, dus de penis laten verwijderen en een vagina laten maken, borsten vergroten enz. Niet iedereen doet dat. Of ik het ga doen, hangt van mijn gezondheid af.
De regels om in Transitie te mogen gaan zijn streng. Je mag niet roken, geen alcohol nuttigen en geen drugs gebruiken.
Tijdens een transitie kun je je baardharen laten verwijderen, dat doe ik, een zeer pijnlijke bezigheid die niet verdoofd wordt. Dat verwijderen van de haren duurt zeker 3 jaar.
In die 3 jaar moet je als vroiuw gaan leven. Kleden als vrouw, opmaken enz. Maar dat is geen moeite voor me, ik geniet er zelfs van. Ja het is wel kostbaar, want mijn hele garderobe moet ik vernieuwen.
Gelukkig is er een winkel op de Heerlerbaan bij het winkelcentrum van Renata een vriendin van me, Renata's Festo, buiten het herstellen van kleren verkoopt ze ook tweedehands vrouwenkleding. Daar kon ik dan ook zonder dat je je hoeft te schamen even kijken wat je maten zijn. En wat mooie kleren uitzoeken en passen ze niet, dan kunnen ze altijd passend gemaakt worden.

Niks in de gaten.

Permalink
Als ik ga wandelen met Fifi en ik kom mensen tegen, dan loop ik er met een grote boog omheen. Dan krijg je vaak verbaasde gezichten. Er zijn blijkbaar mensen die niks in de gaten hebben, die blijkbaar het idee hebben dat hun niks overkomt, dat zou wel kunnen zijn, maar het gaat wel over mij. Ik moet dit zien te overleven. Ik ben op dit moment een beetje verkouden en heb wat keelpijn. Is dit Corona, dat weet ik niet. Koorts heb ik niet, vanmorgen 36,21 gemeten met een standaard thermometer dus achter je kont in. Ik heb altijd al zo’n lage temperaturen gehad. Met 37,5 heb ik koorts. Bij anderen is 37,5 een normale temperatuur. Ik heb al eens de suggestie gedaan, of door de lage lichaamstemperatuur of ik daardoor snel last heb van overgewicht. Elk graad hoger kost energie. Kijk maar naar jezelf met warm weer eet je meneer dan met koud weer. 
De keelpijn en de beetje verkoudheid kunnen ook komen door mijn pollenallergie. Daarom heb ik me maar nog een Dyson bestelt, niet de hot and cool maar een luchtreiniger. Die kan me ook in de zomer, als het bloedheet is de boel koelen in huis. En hopelijk zorgt hij er ook voor dat er geen schimmel meer ontstaat, want daar heb ik wel, last van in dit huis zonder spouwmuren. Ook schimmel veroorzaakt een slechte kwaliteit lucht, waar je van gaat hoesten. 
Morgen weet ik of het hooikoorts is. 
Gewoon de temperatuur blijven meten.
Comments